Logo

Invitats/es

Llic. Maria Teresa Valls i Martí

 Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramón Llull. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia per la Universitat Ramon Llull. Diplomatura de Magisteri. Especialista universitari en organització i pràctica de l’educació (Especialista d’orientació educativa) a la Universitat Pontificia Comillas de  Madrid. Professora i tutora en el Màster d'Espiritualitat Transcultural de la Fundación Vidal i Barraquer i la Universitat Ramon Llull. Professora i tutora en el Postgrau d'Acompanyament Espiritual de la Fundació Vidal i Barraquer i la Universitat Ramon Llull. Col.labora en la URC com a professora de la Formació Inicial.

Participació amb una conferència magistral a les Jornades de Pastoral i salut mental a Palència 2015. Participació amb una conferència al Congrés de Mística a Àvila 2014. Participació a la Taula Rodona de la XVI Jornada de Psicologia i Espiritualitat Malalties de l’esperit? Salut, Salut Mental i Vida Espiritual.

Religiosa de Jesús-Maria. Desde 2012 fins l'actualitat treballa com autònoma en consulta privada com a psicòloga sanitaria i psicoterapeuta.