Logo

Actualitat

Una església viva pels joves d'avui

- General

Durant aquest curs, l’ISCREB ha començat a col·laborar amb el portal de notícies de l’Església Arxidiocesana de Barcelona. Hem establert una nova secció d’articles d’opinió en la que hi participen professors, alumnes, i amics.

El primer autor en publicar ha estat Lluís Agustí Parrot. El professor ha escrit sobre com l’Església s’apropa als joves. En l’article, es pregunta com es miren els joves a l’església, i com aquesta s'apropa a ells.  

Agustí Parrot descriu als joves com els veritables protagonistes. “Ells són els que poden  donar possibles senyals de llum a diverses qüestions plantejades com, si es senten escoltats, o si l’església compta amb ells”.  

Les respostes poden ser variades, segons el context sociocultural i cristià en el que creix l’adolescent. Una part dels joves no demanarà res a l’església, ja que no és significativa per a ells. Alguns demanaran tranquil·litat, no volen que l’església se’ls acosti a ells, la seva presència els irrita. Però també trobem grups de joves compromesos en activitats de lleure, en projectes cristians i d’evangelització, que demanaran recolzament i reconeixement per continuar amb la seva tasca.

Podeu llegir els articles tot seguint aquests enllaços:

Una Església viva pels joves d’avui

Com l’església s’apropa als joves?