Logo

Actualitat

Preparats per a un nou curs

Redacció ISCREB - General

Estem preparant un nou curs a l’ISCREB. Tot i les circumstàncies en les quals ens trobem, i prenent les mesures de seguretat convenients, comencem tant els estudis presencials com els virtuals.

Oferiem estudis en Ciències Religioses com el Batxillerat, el Grau o la DECA. També màsters com el de Diàleg Interreligiós, ecumènic i cultural o el d’Autoconeixement, Transformació emocional, i cosmovisió espiritual. No faltaran els Diplomes d’Especialista com el de Mitologia i Simbologia o el de d’Estudis en Sant Tomàs d’Aquino. Per descomptat, també comptarem amb els cursos de Formació permanent per a Mestres i professors de religió, i els cursos bàsics de Bíblia i Fet Religiós, o el curs preparatori d’accés a la universitat per a majors de 45 anys.

Informació i matrícula curs 2021-22

Si necessiteu més informació podeu posar-vos en contacte amb la Secretaria de l’ISCREB.

c/ Diputació, 231 08007 Barcelona. t. 934 541 963, secretaria@iscreb.org, secretaria_virtual@iscreb.org, www.iscreb.org

Període de matrícula curs 2021-22:

Estudis presencials: del 2 al 24 de setembre de 2021

Estudis Virtuals:del 2 al 28 de setembre de 2021

 

Inauguració del Curs Acadèmic 2021-2022

Dijous 14 d’octubre de 2021, a les 7 del vespre.

Sala d’actes del Seminari Conciliar de Barcelona (c/ Diputació, 231 - 08007 Barcelona).

Presidit per Mons. JAVIER VILANOVA PELLISA, bisbe auxiliar de Barcelona

Pronunciarà la lliçó inaugural el Dr. Gaspar Mora sobre el tema:

“La ‘Caritat Política’ a l’encíclica Fratelli Tutti del Papa Francesc”

Gaspar Mora (Sant Andreu de Llavaneres, 1939) és doctor en teologia moral i professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya, de la qual va ser vicedegà i degà-president. És també professor jubilat de Moral de l’amor i la sexualitat a l’Institut Superior de Ciències Religioses. És autor, entre altres obres, de Reflexions sobre l’estatut de la moral cristiana (1983), Eutanàsia (1988), Ètica sexual (1992),  Què és ser cristià? (2004) i La vida cristiana. Teologia moral fonamental (2004). Amb La marginació: dolor, mirall i repte va obtenir el premi Joan Maragall de l’any 1996.

Finalment, es lliuraran els diplomes als qui, havent acabat els estudis, han sol·licitat la tramitació dels títols de diplomat/ada o de llicenciat/ada.

 Vídeo resum

A través d’aquest vídeo podreu veure tota la nostra oferta formativa resumida en imatges