Logo

Actualitat

No han mort en va

Dolors Oller, professora ISCREB - Arquebisbat de Barcelona - General

Dolors Oller, professora de diverses assignatures a l’ISCREB, reflexiona al llarg d’aquests tres articles sobre la responsabilitat que té la persona creient davant el que està passant al Mediterrani. Milers de persones moren ofegades a l’aigua per voler aconseguir una millor vida. Des d’una mirada de creient, aquestes morts no poden ser en va. 
“Fins quan, Senyor, seguirem fent com si no passés res? És que el seu clam no arriba a Tu? No pots enviar un nou Moisès que faci entrar en raó a qui té un poder real per canviar la situació? Aquestes, i altres preguntes fetes pregària, segur que s’han elevat aquests dies, cercant una resposta davant el sense sentit, l’horror i també el sentiment d’impotència i tal volta de culpa”, afirma Dolors Oller. 
 
Si voleu continuar llegint, si us plau, feu cas dels tres articles d’opinió que hem publicat al portal de l’Arquebisbat de Barcelona. En aquesta secció s’explica l’actualitat diocesana des de diferents punts de vista, els participants són tots col·laboradors de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB).