Logo

Actualitat

L'Associació d'antics alumnes visita Montserrat

Carme de Miguel, presidenta Associació dels Amics, Alumnes i Antics Alumnes de l'ISCREB - General

El passat dissabte 9 de d'abril, l'Associació d'Alumnes, Antics Alumnes i Amics de l'Iscreb vàrem poder visitar el monestir de Sant Benet on ens mostraren, entre altres espais, el taller de ceràmica portat per una de les germanes amb una gran experiència i habilitat, un disseny amb molta variació de colors i formes, i evidentment amb un missatge humà al darrere. Això ens va animar a visitar la botiga de ceràmica que també regenten les germanes.
 
Tot seguit vàrem tenir el privilegi de ser rebuts per l'abadessa del monestir de Sant Benet, Mª del Mar Albajar que també havia estudiat al Iscreb, abans antic Institut de Teologia, i vàrem poder passar una bona estona d'acollida amb la seva companyia.
 
A les 13:15h la campana ens recordà les obligacions del monestir, que segueix la regle de Sant Benet, i ens vam acomiadar agraint les atencions rebudes. Ens desplaçarem fins a l'Abadia de Montserrat on vam disposar de temps lliure, i tot seguit un dinar de germanor. En acabar vàrem concloure la jornada amb una celebració litúrgica al cambril de la Mare de Déu de Montserrat celebrada per Mn. A. Matabosch el nostre consiliari que també ens acompanyà en aquesta sortida.