Logo

Actualitat

La sisena edició de La Nit de les Religions

Redacció ISCREB - General

La sisena edició de La Nit de les Religions s’ha celebrat el 18 i 19 de setembre de 2021 i ha comptat amb la participació de 40 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que han ofert xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

L’acte inaugural s’ha celebrat al Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9. Barcelona), amb l’organització de la taula rodona “Diversitat i ciutadania”, a càrrec de Josep-Lluís Carod-Rovira, filòleg i escriptor, i Laila Karrouch, escriptora i infermera , i amb la conducció de periodista David Casals. L’activitat ha finalitzat amb l’actuació de guitarra acústica de Vincent Bottomley, que ha interpretat peces musicals meditatives amb un to contemporani.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau.

Aquesta jornada és una iniciativa l’associació AUDIR, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de l’Obra Social “la Caixa”.