Logo

Actualitat

Fira de serveis educatius

- General

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya i DEP Institut promouen material i serveis escolars i educatius de caràcter general. En aquesta ocasió ho faran en el marc de la Jornada de Màrqueting Educatiu.

El curs passat es va celebrar la 1a Jornada de Màrqueting Educatiu amb un gran èxit d’assistència (prop de 400 persones, si bé limitada per l’aforament de les instal·lacions) i amb una molt bona valoració del contingut treballat. Enguany es convoca la segona Jornada, juntament amb una fira de serveis educatius, el proper dia 30 d’octubre de 2014.

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya és una entitat que agrupa 401 escoles de tot Catalunya, amb més de 260.000 alumnes atesos per més de 17.000 professors. La nostra missió és donar suport a aquest col·lectiu d’escoles, el més gran entre les escoles privades o concertades de Catalunya, i promoure’n la millora continua.

En la recerca constant de la qualitat educativa, es promou la innovació educativa i s'aposta per explorar els nous recursos que es puguin aplicar als processos d’aprenentatge i al funcionament de l’escola i dels seus serveis en totes les seves dimensions.

La Jornada de Màrqueting Educatiu, organitzada amb la col·laboració de DEP Institut, és un espai de trobada periòdic dels responsables de la direcció i gestió dels centres escolars, on rebre i compartir coneixements vinculats amb el màrqueting educatiu com a pilar fonamental de l’àmbit de la gestió. La jornada possibilita diferents marcs per a la presentació i intercanvi d’experiències i bones pràctiques.

En paral·lel, s'ofereix la possibilitat de presentar continguts, productes o serveis relacionats amb l’activitat de l’escola en totes les àrees mitjançant la Fira de Serveis Educatius.